Reptérlátogatás

Titokzatos kisváros - a kulisszák mögött
Tudta-e Ön, hogy a Liszt Ferenc Repülőtér egy önálló kisváros a nagyvárosban, saját kutakkal és vízművel, víztisztítóval, hőerőművel?
Tudta-e Ön, hogy egy repülőgép leszállásától egy századnyi ember dolgozik másodpercre pontos koreográfia szerint azon, hogy 30 perc múlva újra felszállhasson?
Tudta-e Ön, hogy a légiforgalmi irányítás legnagyobb része nem is az irányítótoronyban történik, de még csak nem is a repülőtéren?
Látta már a futópályák fényeit, a radarokat, az irányítótornyot vagy épp a tűzoltóbázist közvetlen közelről?
Ha bármelyik kérdésünkre "nem" a válasz, akkor csatlakozzon hozzánk, és látogassa meg velünk a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőteret buszos túránk keretében!

Figyelem! A repülőtér szigorúan ellenőrzött objektum. A látogatáshoz, biztonsági okokból, hatósági háttérellenőrzés szükséges. Csak olyan személyeket vihetünk be a túrára, akik belépését a hatóságok előzetesen engedélyezték. Ennek következtében a látogatóknak meg kell adniuk személyes adataikat a regisztrációnál, és ugyancsak ennek következtében a regisztrációt le kell zárnunk a túrák előtt 5 munkanappal, mert ez számunkra a leadási határidő.

1. túra  - Indulás: 13:00 -  Idegenvezető: Tóth György
REGISZTRÁCIÓ

 

2. túra - Indulás: 13:30 - Idegenvezető: Tóth Gábor
REGISZTRÁCIÓ


A jelentkezés határideje: 2019. február 18. (hétfő) 23:59

 

 

RENDKÍVÜLI LEHETŐSÉG!


Reptérlátogatás 3. túra - Indulás 16:00

A REGISZTRÁCIÓ A MELLÉKELT ŰRLAPPAL LEHETSÉGES MELYET 2019. 02. 19. 10:00 ÓRÁIG KELL VISSZAKÜLDENI A FEJLÉCBEN MEGADOTT CÍMRE.

 

 

A repülőtér látogatás programja, a biztonsági szabályok, a beléptetés feltételei és az adatvédelmi irányelvek megtekinthetők a www.repterlatogatas.hu oldalon.

A repülőtérlátogatások ez alkalommal az 1-es Terminál elől indulnak és oda is érkeznek a vendégek kényelme érdekében. Találkozó közvetlenül a terminálépület előtt.